Termeni și condiții de utilizare

           Introducere
           Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea c

 Definitii

           Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul magazinului online www.we-wood.ro, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.we-wood.ro, vor fi denumite in continuare continut.

          Generalitati
           Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.  Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

           Drepturi de autor
           Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).  Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.  Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea acestui site de catre dispozitive sau programe automate; copierea manuala a continutului; publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. 
           Fotografiile si informatiile disponibile pe www.we-wood.ro sunt folosite cu acordul furnizorului.

           Securitatea datelor personale si a informatiilor
           Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de societate, numai in scopul declarat al acestui site.  Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

          Declinarea responsabilitatii

          In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

           Frauda
           Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

          Litigii
          Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

          Dispozitii finale
          Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.we-wood.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.